Quinny Moodd
Als je oog hebt voor design
Bekijk product

Moodd

De hippe opvaller

Met de Quinny Moodd maak je pas écht indruk. Stijl en functionaliteit vinden elkaar in deze kinderwagen die speciaal gebouwd is voor de stad. Als je oog hebt voor design, dan kies gewoon je voor de Moodd. Meer nog, het is voorzien van slimme functies, zoals snel automatisch openvouwen en handig invouwen. Aanpasbaar, geraffineerd en stijlvol: de Quinny Moodd is klaar om de omgeving te verkennen en alle aandacht te trekken.

Voor elke situatie, elke leeftijd

Waarom Moodd?

 • Vouwt automatisch uit

  Vouwt automatisch uit

  Heb je geen zin in gedoe en wil je zo snel mogelijk op weg? Eén druk op de knop en de Quinny Moodd vouwt automatisch uit, dankzij de unieke gasveer. Opvouwen? Gaat net zo snel en makkelijk!
 • 3-in-1

  3-in-1

  Het 3-in-1 systeem is ideaal, van baby tot kleuter. Of je nu kiest voor de opvouwbare kinderwagenbak, een Maxi-Cosi baby-autostoeltje of het stijlvolle zitje. Je bent altijd slim op weg.

 • Verstelbaar en omkeerbaar zitje

  Verstelbaar en omkeerbaar zitje

  Het 3-in-1 systeem is ideaal, van baby tot kleuter. Of je nu kiest voor de opvouwbare draagmand, een Maxi-Cosi baby-autostoeltje of het stijlvolle kinderwagenzitje, je bent altijd slim op weg.

Kenmerken

Inclusief accessoires

 • Zonnekap
  Zonnekap
 • Regenhoes
  Regenhoes
 • Boodschappenmand
  Boodschappenmand
 • Parasolclip
  Parasolclip
 • Adapters
  Adapters

Optionele accessoires

De perfecte kleurenmatch

Maxi-Cosi heeft een speciale serie baby-autostoeltjes ontworpen die perfect passen bij de kleuren van de Quinny-collectie. Plaats je favoriete autostoeltje op de Moodd en je bent klaar om op pad te gaan.
De perfecte kleurenmatch

Lifetime Warranty

Never stop strollin'

Als ouder heb je al genoeg aan je hoofd. Daarom is elke nieuwe Quinny nu ook gekoppeld aan een levenslange garantie, na productregistratie binnen de 3 maanden na aankoop. Vergeet niet je Quinny te registreren.

Video's & handleiding

Terug naar
de kinderwagens
Sluiten

Selecteer uw land