Quinny Service

Veelgestelde vragen

Kies je kinderwagen

Kies je onderwerp

Zijn alle Quinny producten wettelijk goedgekeurd?

Elke kinderwagen van Quinny voldoet aan de vereiste en meest recente Europese norm voor kinderwagens, EN1888:2003.

Is het veilig om een tas aan de kinderwagen te hangen?

We raden sterk af om tassen aan de kinderwagen te hangen. De kinderwagen kan hierdoor minder stabiel worden, waardoor het risico toeneemt dat hij omvalt met je kind erin.

Wat is de garantie op mijn Quinny?

Je hebt een garantie van 2 jaar op je kinderwagen. Ga naar Quinny Service/garantie op deze website voor meer informatie. Neem contact op met je leverancier als je een beroep wilt doen op de garantie. Daarbij heb je het originele aankoopbewijs nodig.

Is het mogelijk een peuterautostoeltje (groep 1) op het frame van mijn kinderwagen te zetten?

Het is niet mogelijk bij onze huidige producten. Veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak zijn belangrijke pijlers bij het ontwikkelen van onze producten. Om deze punten te waarborgen willen we geen compromissen sluiten en is besloten om deze mogelijkheid niet uit te werken.

Moet ik mijn kind vastzetten als het in de kinderwagen zit?

Zet je kind altijd goed vast in de kinderwagen, zelfs voor korte wandelingen. Kinderen zijn nieuwsgierig en snel, de gordel zorgt ervoor dat je kleine avonturier zich niet bezeert.

Moet ik een siliconenspray of andere smeermiddelen gebruiken om mijn Quinny te onderhouden?

Vermijd smeermiddelen, de olie-achtige substantie trekt vuil en stof aan. We raden je aan in plaats daarvan een droge Teflon-spray of meubelwas te gebruiken.

Mijn regenhoes raakt beslagen. Hoe komt dat?

Een beslagen regenhoes is vervelend omdat je kindje niet goed naar buiten kan kijken, maar het is een natuurlijk verschijnsel. Het wordt veroorzaakt door temperatuurverschil, een lagere temperatuur buiten de regenhoes en de warmte er binnenin.

Waarvoor zijn de D-ringen op mijn Quinny?

Aan deze D-ringen kan een extra veiligheidsgordel bevestigt worden.

Wat is een 3-in-1-systeem?

Een 3-in-1-systeem wordt ook wel een reissysteem genoemd. Het is een systeem dat uit drie delen bestaat: een kinderwagenframe waarop een babyautostoeltje en een kinderwagenbak bevestigd kunnen worden. Zo kun je de beste optie kiezen voor jouw manier van reizen en de behoeften van je kindje.

Wat is het verschil tussen een buggy en een kinderwagen?

Een buggy is een kleine kinderwagen die compact kan worden ingevouwen in lengte en breedte (3D-opvouwen). Gewoonlijk gebruik je deze als je kind wat ouder is en zelf kan zitten. Een kinderwagen heeft een groter frame met een zitje met leunstanden en/of een afneembare kinderwagenbak voor een vlakke ligstand zodat je kindje tijdens de eerste maanden comfortabel kan liggen.

Waarom is het belangrijk mijn product te registreren?

Het registreren van je Quinny product levert vele voordelen op: je krijgt nieuws over handige accessoires en Quinny producten. Ook zullen we nieuws en tips delen waardoor je je Quinny kinderwagen optimaal kunt gebruiken. Het is ook nuttig voor ons om te weten hoe we met je in contact kunnen komen als er iets belangrijks is met je kinderwagen.

In combinatie met welke producten kan ik de opvouwbare kinderwagenbak gebruiken?

De opvouwbare kinderwagenbak past op de Quinny Moodd.

Waarom is zeewater slecht voor mijn Quinny?

Het zout in zeewater tast metalen onderdelen aan, waardoor roestvorming en permanente schade optreden. Na een uitje naar het strand kun je het frame en de wielen van je kinderwagen het beste met schoon water reinigen.

Waar kan ik het modelnummer vinden van mijn Moodd zodat ik mijn Moodd kan registreren?

Het modelnummer (batch code) van de Quinny Moodd kun je vinden op het waslabel van het stoeltje.Geen overeenkomende antwoorden
Sluiten

Selecteer uw land