Levering & Retournering

Levering

Wacht je op je Quinny?

Aangepaste leveringstijden tijdens de feestdagen
Tijdens de feestdagen zijn er aangepaste leveringstijden voor bestellingen. Om er zeker van te zijn dat onze consumenten weten wanneer ze hun bestelling thuis kunnen verwachten en dat bestelde cadeaus op tijd aankomen hebben wij een overzicht gemaakt. In dit overzicht kun je zien welke dag je jouw bestelling kunt verwachten en wanneer je een bestelling moet plaatsten om op tijd te zijn voor de feestdagen.

Besteld op (voor 12.00 uur): Uiterlijk geleverd op:
December 19 December 24
December 20 - December 27 Januari 2
December 28, 29, 30 Januari 3
December 31 - Januari 1, 2 Januari 7

Alle bestellingen worden geleverd vanuit ons centrale magazijn en zijn doorgaans beschikbaar voor levering in België binnen 3 werkdagen. Via een email ontvang je informatie over de status van je bestelling. Voor alle bestellingen onder € 75,- worden € 3,95 verzendkosten in rekening gebracht. Alle andere bestellingen worden gratis geleverd. 

Zapp X Customisation
Heb je een customised Zapp X besteld? Dan gaan we aan de slag om jouw unieke kinderwagen samen te stellen, je mag jouw Zapp X binnen 21 dagen thuis verwachten.

Retournering

Was je bestelde product niet helemaal wat je zocht?
Geen probleem, wij bieden een 14 dagen retourgarantie aan zonder enig gedoe. Als je besluit om een ongebruikt of defect product te retourneren, hoef je alleen maar de instructies onder ‘retouraanvraag’ in je account te volgen.

Het beheren van je bestellingen en het aanvragen van retourzendingen kan eenvoudig worden gedaan via je account. Ga naar je account en vind daar alle informatie die je nodig hebt. Alleen bestellingen die zijn verwerkt en verzonden, kunnen worden geretourneerd. Klik op ‘retouraanvraag’ en volg de instructies. Om onze producten en webshop te blijven verbeteren, stellen we het op prijs als je aangeeft wat de reden is van je retourzending.

Selecteer de bestelling waarvan je producten wilt retourneren en kies daaruit de producten die je wilt retourneren. Vervolgens wordt je retouraanvraag door ons in behandeling genomen. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, ontvang je een e-mail met instructies voor de retourzending. Het is belangrijk om te wachten op deze instructies.

Zapp X Customisation
Heb je een customised Zapp X besteld? Dan hebben we deze kinderwagen speciaal voor jou samengesteld, derhalve is het herroepingsrecht op jouw gepersonaliseerde product niet van toepassing.

Mocht je vragen hebben over het retourneren van je product, neem dan contact op via ons contactformulier.

Sluiten

Selecteer uw land